Лятно ястие от тиквички с моцарела и пармезан

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Приготвили сме ви едно страхотно лятно ястие – да си оближете пръстите! А ако харесвате тичквички, това със сигурност ще стане. Тази рецепта за тиквички с моцарела или бяло сирене и пармезан е много вкусна, лека и чудесна за по-топлите дни. Насладете й се!

Необходими продукти:
4 тиквички със средна големина
няколко лъжици пресен босилек
няколко стръка пресен лук
1 чаша бяло сирене или моцарела, нарязани на кубчета
½ чаша настърган пармезан
суха мащерка
чесън на прах
сол
пипер

Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичките на полумесеци, а босилека и лука на дребно.

Загрейте фурната на 180 градуса.

Смесете всички съставки за рецептата - без пармезана, и изсипете получената смес в подходящ съд за печене, добре намазнен с олио или зехтин.

Печете ястието, без да го покривате, за около половин час, а след това го изваждате и поръсвате равномерно с пармезан.

След това печете още 15 минути и готово! Ястието върви чудесно с бяло вино.

Добър апетит!  


 

Коментари към "Лятно ястие от тиквички с моцарела и пармезан ":
Най-четени
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
10 неща в мъжкия гардероб, които дразнят жените 10 неща в мъжкия гардероб, които...

Вижте кои са те…

12:45 | 22.11.2016| 10 неща които
 
 
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg