Как да го накараш да прави всичко, което си поискаш?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Всеки мъж може да ти играе по свирката! Даже този, който се прави на много голям непукист и е „над нещата“. Тайната е в манипулациите. Преди да продължа обаче, държа да отбележа, че това съвсем не е най-правилният подход в една връзка. Но пък не мога да отрека, че върши работа, когато искаш да става на твоето. Ще ви споделя 8 техники за манипулация на мъжете, но ви съветвам да ги прилагате само в краен случай.

 

1. „Беше ми много трудно, но исках да те зарадвам!“

Всеки път, когато направите нещо хубаво за него, не пропускайте да отбележите жертвите, които сте дали. Време, пари, нерви… Така му създавате усещането, че ви е длъжен. Или най-малкото, че трябва да се жертва по същият начин и за вас.

 

2. „Докажи ми, че не съм права.“

Искаш да свърши нещо за теб? Тогава започни изречението с: „Не мисля, че ще можеш, но щеше да е добре ако…“

 

3. „Добре, че си ти, иначе не знам какво щях да правя…“

Всички знаем – щеше да си свършиш работата и сама. Но пък едно такова напомпване на мъжкото его има страхотно влияние не само върху самочувствието му! Така ще го накараш да прави същото нещо отново и отново, защото вярва, че го прави перфектно и ти не можеш да му стъпиш и на малкия пръст.

 

4. „Искам ли нещо, не млъквам, докато не го получа.“

Това е малко рискован метод, но при по-добродушните мъже върши чудесна работа. Искаш да отидете някъде или си си харесала нещо ново? Тогава не спирай да говориш за това! Във всеки един удобен момент! Накрая той ще склони само и само да млъкнеш.

 

5. „И майка ти е съгласна с мен.“

Придърпаш ли майка му на твоя страна, почти няма да има нещо, което той да ти откаже. След като двете най-важни жени в живота му са на едно мнение, той трудно ще успее да го обори. А и едва ли ще посмее.

 

6. „Хапна ли си добре? Сега кажи „Да!“ на всичко, което поискам!“

Не се шегувам, методът с вкусно приготвената вечеря е много ефикасен. Сготви му любимите ястия, подреди масата, запали свещи, не му давай нищо да пипне вкъщи, а само да си почива и да се наслаждава на храната. След това поискай каквото си наумила. Почти невъзможно е да ти откаже.

 

7. „Ти си виновен!“

Вменяването на вина е най-коварната, но и най-безотказната манипулация. Независимо дали ще крещиш или ще мълчиш обвинително, той рано или късно ще поддаде. Особено, ако вкараш някоя и друга сълза. Тогава повечето мъже се чувстват неловко и са готови на всичко, за да накарат жената да спре да плаче.

 

8. „Направи за мен това, аз ще ти се отплатя в леглото.“

Ето това е манипулацията, която аз лично подкрепям с две ръце. Стига обаче да е направена по фин и съблазняващ начин. Не е нужно да му казваш директно, че ако изпълни желанията ти, ще му правиш френска любов, например. Просто всеки път, когато пичът е изпълнил молбите ти, го възнагради подобаващо в сексуален план. Като уж неволно вметнеш, че поведението му днес, те е направило много щастлива и си придобила огромно желание да попалуваш с него. Така той ще се научи – ако иска нещо по-специално или перверзно, трябва да си го заслужи.


 

Коментари към "Как да го накараш да прави всичко, което си поискаш?":
Най-четени
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
10 неща в мъжкия гардероб, които дразнят жените 10 неща в мъжкия гардероб, които...

Вижте кои са те…

12:45 | 22.11.2016| 10 неща които
 
 
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg