Английски черешов сладкиш

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Не знаем как е при вас, но на нас неделята ни действа едно такова сладичко… Свързваме я със сладкиши и ако има ден от седмицата, в който наистина ни се иска да се развихрим в кухнята, то това е тя. Затова решихме да ви изкушим с една страхотна рецепта като за сезона – английски сладкиш с череши.

 

Необходими продукти:

240 г брашно

150 г краве масло

1 яйце

60 г пудра захар

1/2 кг  череши или вишни

20 г галета  

20 г захар  

1 ч. л. канела

 

Начин на приготвяне:

Към брашното прибавете маслото, яйцето и захарта. Замесете тесто с получената смес и го разделете на две.

В намазнена с масло и посипана с брашно тава разточете едната кора.

Върху нея наредете плодовете, които предварително трябва да са оваляни в галета, захар и канела.

Отгоре сложете втората кора. Надупчете я с вилица и печете в умерена фурна.

Докато сладкишът е още топъл, поръсете го с пудра захар. Можете да го поднесете с топка сладолед.

Да ви е сладко!


 

Коментари към "Английски черешов сладкиш ":
Най-четени
 
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
 
14 начина да отслабнем по време на празниците, вместо да напълнеем 14 начина да отслабнем по време на...

Не позволявайте талията ви да плаща цената на веселбата

19:04 | 02.12.2016| Виж цялата статия
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg