6 инстинкта, които никога не трябва да пренебрегвате

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Ако сте в специален контакт с вътрешната си същност, може да сте професионалист в нещо, с което много хора се борят: да слушате чувствата си. Този далечен глас някъде в главата ви, това чувство, което получавате в стомаха си - „стомаха ме свива”, за тези симптоми има някаква причина. Ако имате странното усещане, че нещо не е съвсем правилно, важно е да обърнете внимание на това чувство. През повечето време инстинктите ви са прави. Пренебрегването им може да ви води по пътя на опасност, болка или съжаление.

 

Ето шест инстинкта, които никога не трябва да пренебрегвате:

1. "Тази ситуация изглежда опасна"

Може да забележите непознат, който ви гледа в метрото или в автобуса. Когато излезете от метрото, се случва да се обърнете и да видите, че един и същи човек върви зад вас по улицата. Може да го възприемете като параноя, но винаги е по-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате по-късно. Може би сте били поканени на парти, но когато влизате там, получавате странно усещане в стомаха. Не пренебрегвайте това усещане. Ако вашето подсъзнание ви казва, че нещо не е ок, чуйте го. Направете каквото можете, за да стигнете до безопасно място веднага, не се колебайте.

2. "Не се чувствам добре"

 

 Ако пренебрегвате някакви индикации относно здравето на тялото си, те могат да се превърнат в крайна сметка, в сериозни здравни проблеми. Тялото ви изпраща слаби знаци, за да ви уведоми, когато нещо не е наред. Ако имате странни симптоми и чувствате, че нещо не е наред, не чакайте, а проверете. Посетете здравен специалист възможно най-скоро. Ако има нещо нередно, улавянето му в ранен етап може да бъде жизненоважно. Ако няма, нищо не губите. Просто ще сте спокойни.

3. "Трябва да помогна на този човек"

Не е задължително усещането в стомаха да е отрицателно. Понякога инстинктите ви казват да предприемате действия. Ако видите някой, който търпи насилие или някой, който се опитва да отвори врата с пълни ръце, направете нещо, за да помогнете. Може да е малък жест, но всяко добро действие може да помогне на някого. Не стойте да гледате, докато другите се борят с нещо. Слушайте усещането в стомаха си и предложете ръка за помощ.

4. "Това изглежда правилно"

 

Независимо дали приемате оферта за работа или избирате да започнете или прекратите връзка, или пък местите жилището си, вашата интуиция знае какво прави, когато става въпрос за вземането на такива решения. Дълбоко в себе си, най-вероятно просто искате да сте щастливи. Вашето усещане може да ви подсказва да поемете по-ниско платена работа, която ви вълнува, вместо по-високо платена работа, където знаете, че ще бъдете нещастни. В каквато и посока да  ви дърпа интуицията, тя вероятно е най-добрата.

5. "Ще съжалявам за това"

Прекалено често приключваме със съжаление. То може да произтича от натиска на партньори или от действие, предприето преди да е обмислено добре.Но ако погледнете отново съжаленията, които изпитвате, може да си спомните усещането, което сте имали точно преди да съжалявате. Нещо, което ви е казвало да се оттеглите или да помислите повече предварително. Не позволявайте на никого да ви принуждава да правите нещо, с което не се чувствате добре. Ако чувствате яма в стомаха, обърнете внимание на това, което тя ви казва и защо.

6. "Трябва да се махна"

Може да става дума за работа, връзка или просто опасно място. Ако този малък глас в главата ви казва да напуснете, вслушайте се в него. Чувството на дискомфорт в стомаха може да ви помогне да останете в безопасност. То може да ви донесе и щастие. Бъдете достатъчно смели, за да направите промяна, когато шестото чувство ви казва, че е време.


 

Коментари към "6 инстинкта, които никога не трябва да пренебрегвате":
Най-четени
Дъщерята на Катрин Зита Джоунс е нейно мини копие Дъщерята на Катрин Зита Джоунс е...

Двете не биха могли да си приличат повече 

16:31 | 15.09.2017| Виж цялата статия
 
Ако музиката ви кара да настръхвате, вашият мозък може да е специален Ако музиката ви кара да настръхвате,...

Причината за това гъделичкащо чувство е обяснена.

17:21 | 20.09.2017| Виж цялата статия
 
Ирина Флорин се завръща с нов сингъл Ирина Флорин се завръща с нов сингъл

Кралицата на клубната музика представя най-новия си...

12:10 | 14.09.2017| ирина флорин певица...
 
Оливия Нютън-Джон казва, че нейната нова диагноза я оставила неспособна да ходи Оливия Нютън-Джон казва, че нейната...

Тя все още има проблеми да се придвижва.

21:06 | 20.09.2017| Виж цялата статия
 
Ок ли е и защо ако вашият хороскоп е „в отпуск” Ок ли е и защо ако вашият хороскоп е...

Хороскопът ви няма нищо общо с живота ви? Ето защо:

16:42 | 19.09.2017| Виж цялата статия
 
Няколко прекрасни начина да нарисувате ноктите си тази есен Част 2 Няколко прекрасни начина да...

Само си представете колко добре ще изглеждат тези...

18:30 | 15.09.2017| Виж цялата статия
 
6 прекрасни начина да нарисувате ноктите си тази есен Част 1 6 прекрасни начина да нарисувате...

Само си представете колко добре ще изглеждат тези видове...

16:12 | 14.09.2017| Виж цялата статия
 
Кокошка и куче на дуел Кокошка и куче на дуел

Животинска борба - свободен стил

20:55 | 18.09.2017| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg