5 черти, които мъжете харесват в жените (извън външния вид)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Много хора оценяват другите според външния вид. Външността обаче не е всичко. Има неща, които мъжете намират особено привлекателни у жените, и те не са във външния им вид. Разбира се, често сме привлечени първо от това, което виждаме отвън. Но, някои мъже харесват в жените неща, различни от външния им вид.

Всъщност, дори някои мъже смятат, че определени черти и особености са по-привлекателни от външния вид. Ако се чудите какво е това, което привлича хората към вас – и какво можете да направите, за да привлечете повече положителни хора в живота си - помислете да усъвършенствате или да работите върху тези черти в себе си. Всички те са положителни - затова ще се почувствате по-добре със самите себе си и те ще са от полза във всички видове връзки!

1.Добър характер

Това звучи малко глупаво, защото всеки обича хора с положителен характер. Въпреки това, очарователна личност, която има чувство за хумор, може да измести интереса на мъжете от външния вид.

Чувството за хумор върви ръка за ръка с добрата личност. Да бъдеш способен да се смееш на себе си (или на него) - по хубав начин ще накара и двама ви да се чувстват добре и по-комфортно един с друг. Ако сте спокойни, обичате да се шегувате и да се смеете, много хора ще бъдат абсолютно очаровани от вас и ще откриете, че започвате да създавате хубава връзка.

2. Добър слушател

 

Слушането изисква повече от това просто да чуете какво казва един човек и да чакате вашия ред да влезете в разговора. Активният слушател чува това, което казва партньорът му,  обработва го и предлага обратна връзка и разговор с думите, които са изречени. Някои мъже имат проблеми с това (даже доста), но всички хора оценяват една жена, която е добър слушател.

Когато демонстрирате активни умения за слушане, ще има по-голяма вероятност вашият партньор да отговори със същото. Да бъдеш добър слушател ще помогне не само от твоя любовен живот, но и във всички области на твоите взаимоотношения, както семейни, така и платонични.

3. Компромис

Мъжете оценяват жените, които желаят да постигнат компромис и преговарят по даден въпрос. Да си твърд в нещо е добър начин да предизвикаш стрес и напрежение във всякакъв вид взаимоотношения, но най-вече в романтична връзка. Компромиса обаче не означава да се откажете напълно от позицията си. Това също не означава и да правиш всичко, което твоят мъж иска!

Компромиса е да се работи съвместно, за да се намери решение, което да е от полза и за двете страни ! Компромисът е от полза за дългосрочната връзка и ви дава умения да общувате и да работите върху проблемите си.

4. Спонтанност

 

Ако сте типа жена, която трябва да изготвя списъци и графици и да планира всичко, може да  размислите малко. Да можете да се адаптирате към промените и да решавате в движение е нещо, което много хора обожават в една жена.

Да бъдеш спонтанен е също и да правиш случайни жестове на любов, доброта, благодарност. Това е и да можеш да се наслаждаваш, когато твоят човек планира изненадваща почивка или се появи с цветя във вашия офис. Да бъдеш спонтанен е един от начините да запазиш цялата искра жива в една връзка.

5. Да си осъществена

 

Жените, които владеят това, което правят и носят своите постижения с гордост, са жени, които мъжете намират за привлекателни независимо от външния вид. Това не означава, че трябва да имате престижна работа или впечатляваща автобиография - просто означава, че знаете какво искате и не се страхувате да го получите. Да бъдеш щастлив с това, което си и имаш, и да се чувстваш изпълнен в живота си, е достатъчно, за да привлечеш интереса на мъжа.

Няма нищо по-привлекателно от една жена, която знае коя е и какво иска от живота, Да знаете, че сте в състояние да постигнете вашите мечти, ще ви накара да се чувствате добре! Когато си уверена ще внесеш положителна сила във всичките си отношения.

Мъжете може да се влияят от медиите и поп културата, само заради външния вид - но това може да бъде далеч от истината. Има много неща у жените, които мъжете обожават, и това са черти, които можем да открием у всеки, независимо от пола! Потърсете нещата в себе си, които ви правят атрактивни извън външния ви вид. Щом успеете да се възползвате от тях, ще бъдете неустоими за мъжете в живота ви и ще привлечете повече положителни влияния, с които да се обградите. 


 

Коментари към "5 черти, които мъжете харесват в жените (извън външния вид)":
Най-четени
Как да премахнем газовете и подуването на корема само с четири съставки Как да премахнем газовете и...

И с избягването или намалявянето на следните храни:

19:08 | 14.03.2018| Виж цялата статия
 
10-те най-добри прически за кръгло лице 10-те най-добри прически за кръгло лице

Внимание дами с кръгли лица: Време е да се вдъхновите.

16:58 | 13.03.2018| Виж цялата статия
 
ПОКАЯНИЕ - ПАМЕТНИК НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА ПОКАЯНИЕ - ПАМЕТНИК НА ЖЕРТВИТЕ НА...

Изложба на скулптора Андрей Врабчев

16:35 | 16.03.2018| скулптура комунизъм
 
Веган протеинов шейк с боровинки Веган протеинов шейк с боровинки

Вкусен източник на енергия и здраве

19:10 | 16.03.2018| Виж цялата статия
 
Какво разкрива китайският ви зодиакален знак за вас Какво разкрива китайският ви...

Характеристика на всеки знак от китайския зодиак, Част II

17:14 | 20.03.2018| Виж цялата статия
 
Колаж: Мания по синтетиката и пластмасата Колаж: Мания по синтетиката и...

Прозрачност и и флуоресцентна палитра  за пролет -...

20:37 | 19.03.2018| Виж цялата статия
 
Какво казва китайският ви зодиакален знак за вас Какво казва китайският ви зодиакален...

Характеристика на всеки знак от китайския зодиак, Част 1

15:04 | 19.03.2018| Виж цялата статия
 
6 Тайни на слаби жени, които никога не правят диети 6 Тайни на слаби жени, които никога...

Откраднете техните трикове, нагласи и съвети, за да...

19:17 | 21.03.2018| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg