5 черти, които мъжете харесват в жените (извън външния вид)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Много хора оценяват другите според външния вид. Външността обаче не е всичко. Има неща, които мъжете намират особено привлекателни у жените, и те не са във външния им вид. Разбира се, често сме привлечени първо от това, което виждаме отвън. Но, някои мъже харесват в жените неща, различни от външния им вид.

Всъщност, дори някои мъже смятат, че определени черти и особености са по-привлекателни от външния вид. Ако се чудите какво е това, което привлича хората към вас – и какво можете да направите, за да привлечете повече положителни хора в живота си - помислете да усъвършенствате или да работите върху тези черти в себе си. Всички те са положителни - затова ще се почувствате по-добре със самите себе си и те ще са от полза във всички видове връзки!

1.Добър характер

Това звучи малко глупаво, защото всеки обича хора с положителен характер. Въпреки това, очарователна личност, която има чувство за хумор, може да измести интереса на мъжете от външния вид.

Чувството за хумор върви ръка за ръка с добрата личност. Да бъдеш способен да се смееш на себе си (или на него) - по хубав начин ще накара и двама ви да се чувстват добре и по-комфортно един с друг. Ако сте спокойни, обичате да се шегувате и да се смеете, много хора ще бъдат абсолютно очаровани от вас и ще откриете, че започвате да създавате хубава връзка.

2. Добър слушател

 

Слушането изисква повече от това просто да чуете какво казва един човек и да чакате вашия ред да влезете в разговора. Активният слушател чува това, което казва партньорът му,  обработва го и предлага обратна връзка и разговор с думите, които са изречени. Някои мъже имат проблеми с това (даже доста), но всички хора оценяват една жена, която е добър слушател.

Когато демонстрирате активни умения за слушане, ще има по-голяма вероятност вашият партньор да отговори със същото. Да бъдеш добър слушател ще помогне не само от твоя любовен живот, но и във всички области на твоите взаимоотношения, както семейни, така и платонични.

3. Компромис

Мъжете оценяват жените, които желаят да постигнат компромис и преговарят по даден въпрос. Да си твърд в нещо е добър начин да предизвикаш стрес и напрежение във всякакъв вид взаимоотношения, но най-вече в романтична връзка. Компромиса обаче не означава да се откажете напълно от позицията си. Това също не означава и да правиш всичко, което твоят мъж иска!

Компромиса е да се работи съвместно, за да се намери решение, което да е от полза и за двете страни ! Компромисът е от полза за дългосрочната връзка и ви дава умения да общувате и да работите върху проблемите си.

4. Спонтанност

 

Ако сте типа жена, която трябва да изготвя списъци и графици и да планира всичко, може да  размислите малко. Да можете да се адаптирате към промените и да решавате в движение е нещо, което много хора обожават в една жена.

Да бъдеш спонтанен е също и да правиш случайни жестове на любов, доброта, благодарност. Това е и да можеш да се наслаждаваш, когато твоят човек планира изненадваща почивка или се появи с цветя във вашия офис. Да бъдеш спонтанен е един от начините да запазиш цялата искра жива в една връзка.

5. Да си осъществена

 

Жените, които владеят това, което правят и носят своите постижения с гордост, са жени, които мъжете намират за привлекателни независимо от външния вид. Това не означава, че трябва да имате престижна работа или впечатляваща автобиография - просто означава, че знаете какво искате и не се страхувате да го получите. Да бъдеш щастлив с това, което си и имаш, и да се чувстваш изпълнен в живота си, е достатъчно, за да привлечеш интереса на мъжа.

Няма нищо по-привлекателно от една жена, която знае коя е и какво иска от живота, Да знаете, че сте в състояние да постигнете вашите мечти, ще ви накара да се чувствате добре! Когато си уверена ще внесеш положителна сила във всичките си отношения.

Мъжете може да се влияят от медиите и поп културата, само заради външния вид - но това може да бъде далеч от истината. Има много неща у жените, които мъжете обожават, и това са черти, които можем да открием у всеки, независимо от пола! Потърсете нещата в себе си, които ви правят атрактивни извън външния ви вид. Щом успеете да се възползвате от тях, ще бъдете неустоими за мъжете в живота ви и ще привлечете повече положителни влияния, с които да се обградите. 


 

Коментари към "5 черти, които мъжете харесват в жените (извън външния вид)":
Най-четени
5 Поведения, които показват, че флиртуват с теб, според науката 5 Поведения, които показват, че...

Над 90 % от комуникацията е невербална

18:26 | 12.10.2017| Виж цялата статия
 
9 неща, които се случват, когато срещнете човека на вашите мечти 9 неща, които се случват, когато...

Ще се почувствате страхотно и няма да има място за...

12:59 | 20.10.2017| мъж на мечтите
 
Изследователите обясняват какво казва формата на устните ви за вас Изследователите обясняват какво казва...

Устните отпечатъци са уникални както и пръстовите

20:44 | 11.10.2017| Виж цялата статия
 
Човек намира птиче със замръзнали върху метална тръба крачета. Човек намира птиче със замръзнали...

Това, което Той прави ще ви стопли буквално и преносно ...

20:55 | 09.10.2017| Виж цялата статия
 
Ивелина Златанова, Зумба инструктор: Зумбата е прекрасен начин да отслабваш, докато се забавляваш Ивелина Златанова, Зумба инструктор:...

За танците, за усмивките и за това как да поддържаме форма

13:11 | 18.10.2017| танци музиката зумба
 
Изследователите обясняват защо трябва да се изправите пред най-тъмните си емоции, за да бъдете щастливи Изследователите обясняват защо трябва...

За да сме щастливи, трябва да приемем себе си със всички...

22:39 | 16.10.2017| приемане на негативни...
 
Откъде черните котки са придобили лошата си репутация и защо не я заслужават Откъде черните котки са придобили...

Суеверията за черните котки са минало

19:06 | 13.10.2017| Виж цялата статия
 
Седмичен хороскоп на зодия Везни Седмичен хороскоп на зодия Везни

Везни - От 23 септември до 22 октомври

18:05 | 17.10.2017| везни хороскоп
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg