Юнска мусака

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Открихме, че и муската си имала сезони, и открихме каква е рецептата на юнска мусака! Специфичното в нея е, че се прави с тиквички и липсва традиционната заливка от кисело мляко и яйца. Но пък това ястие върви чудесно, гарнирано с кисело мляко. Вижте как става!

 

Необходими продукти:

1 тиквичка

2 картофа

1 морков

1 чушка

1 глава лук

400 гр кайма
олио
сол

магданоз

червен пипер

 

Начин на приготвяне:

Запържете каймата в нагорещен тиган като бъркате непрестанно.

Измийте, почистете и нарежете на кубчета зеленчуците. В отделен съд ги смесете с каймата и разбъркайте добре.

Изсипете сместа в намазнена тавичка, добавете сол, червен пипер и магданоз и поставете в умерена фурна за около 45-50 минути като разбърквате от време на време.

Да ви е вкусно! 


 

Коментари към "Юнска мусака ":
Най-четени
Най-добрите вечерни тоалети на  „Златен глобус” 2018 Най-добрите вечерни тоалети на...

Тези звезди заявиха твърда позиция тази година.

21:04 | 08.01.2018| Виж цялата статия
 
 
Бети Уайт казва, че тайната на дългия живот е във водката и хот-дога Бети Уайт казва, че тайната на дългия...

Всички най-добри съвети за живота, които Бети Уайт някога...

20:09 | 12.01.2018| Виж цялата статия
 
 
Най-доброто новогодишно прочистване за вашия зодиакален знак, Част ІI Най-доброто новогодишно прочистване...

  Създайте си усещане за нещо наистина...

14:40 | 08.01.2018| Виж цялата статия
 
Невероятно заразителен бебешки смях! Каква е причината? Невероятно заразителен бебешки смях!...

Малката просто гледа семейното куче да яде пуканки

13:25 | 16.01.2018| бебе забавно
 
Премахнете стреса за 10 минути Премахнете стреса за 10 минути

Опитайте тези 5 Йога пози, за да се почувствате по-добре...

18:15 | 12.01.2018| премахване стрес
 
Якета, сака и палта  Якета, сака и палта

Класически или преразгледани ето най-яките връхни дрехи...

18:10 | 15.01.2018| палта якета блейзър
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg