Рецепта за кашкавалена супа

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

На тази рецепта за кашкавалена супа попаднах на принципа „Предай на приятел!”.

„Уникална е, пробвай я!”- каза ми един приятел, след си я беше приготвил. Е, пробвах я и наистина е много, много вкусна. Така че реших и аз да предам нататък. На вас! А вие също имате правото да го направите…

 

Необходими продукти:

150 г кашкавал

180 – 200 мл прясно мляко

2 глави кромид лук

50 г краве масло

3 кубчета или 1200 мл пилешки бульон

2 с. л. царевично (пшенично) нишесте

1 с. л.горчица

1 ч. л. червен пипер 

сметана

крутони

 

Начин на приготвяне:

Нарежете лука на ситно и го задушете под капак при умерена температура в разтопеното масло.

Добавете горчицата, разбъркайте и поръсете с червения пипер. Разбъркайте отново и залейте с бульона. Оставете да ври 5-10 минути.

Постепенно към супата се прибавя настъргания кашкавал и се бърка, докато се разтвори напълно.

Разтворете в купа нишестето с млякото. Сместа се сипва на тънка струйка към готовата супа и се разбърква. След като кипне, се оставя да поври 2-3 минути, като периодично се разбърква.

Поднесете с крутони и лъжичка сметана.


 

Коментари към "Рецепта за кашкавалена супа ":
Най-четени
 
Как да  помогнем на приятел с пристъп на паник атака Как да помогнем на приятел с пристъп...

Какви са признаците на паник атака

17:11 | 18.01.2017| Виж цялата статия
 
Колко секс месечно правят щастливите двойки? Колко секс месечно правят щастливите...

Колко често трябва да прави секс една двойка, за да е...

17:15 | 11.01.2017| секс колко правят
 
 
 
20 години след смъртта й, принцеса Даяна най-накрая е удостоена с официално честване 20 години след смъртта й, принцеса...

2017--та посветена на принцеса Даяна

19:58 | 16.01.2017| Виж цялата статия
 
 
Арестуваха 16 души заради обира на Ким Кардашиян Арестуваха 16 души заради обира на...

Най-възрастният от тях е на 72г.!

17:23 | 09.01.2017| Ким кардашиян обир
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg