Живей, живей сега

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

В днешно време виртуалното пространство започна все по-често да замества реалното. Затова с един трагикомичен текст, на който попаднахме в kafence.com решихме да ви подканим да се насладите на истинския живот и на истинското общуване. Защото нито Skype, нито Facebook могат да се сравнят с тях.

 

За да излезете правилно от Интернет, Вие трябва старателно да изпълните долупосочената последователност от действия:

1. Затворете всички отворени страници, както и всички работещи приложения. 
2. По установения ред затворете операционната система на Вашия компютър. 
3. Изключете захранването на компютъра, а също така и на всички периферни устройства. 
4. За да възстановите контакта с външния свят, изпълнете следните стъпки: 

Стъпка 1. Отворете прозореца и вдишайте свеж въздух. Внимание! Няма да можете да регулирате контраста и яркостта, също така не можете да повлияете и на силата на звуците! Приемете всичко такова, каквото е. Шумовете не са генерирани, а се предават директно ("live")! 

Стъпка 2. Опитайте да направите няколко крачки из стаята. Това, което забелязвате да се движи под Вас, са Вашите крака; не се плашете, засега всичко протича нормално. 

Стъпка 3. Огледайте се около Вас. Ако забележите още някой движещ се, опитайте да се приближите до него и просто да го заговорите. Клавиатурата за това не е необходима! Отговориха ли Ви? Ако - да, бъдете крайно внимателни, Вие не сте във форума или в чата. Помислете добре, преди да кажете каквото и да е. Сега всяка обида може да Ви доведе до телесна повреда!!! 

Стъпка 4. Опитайте се да приемете някаква храна. За целта отворете вратичките на всички шкафове. Ако при отварянето на някоя вратичка вътре светне лампичка, значи сте открили хладилника. Там обикновено се намира нещо за ядене. Преди да изядете каквото и да е, моля, обърнете внимание на срока на годност на продукта! 

Стъпка 5. Сега можете да излезете от къщи, с цел запълване на шкафа, в който свети лампичката (процесът е известен още и с името "Отивам до магазина"). Внимание! Ако всичко Ви се струва непознато, помолете някого да Ви придружи до магазина. Оглеждайте се внимателно: всички автомобили са истински и улицата трябва да се пресича само когато платното е действително свободно. Колкото и невероятно да звучи, сега имате само един живот. Нов старт на играта е невъзможен! Също така, не е предвидена възможност да намерите търговец на възкресяваща напитка. 

Стъпка 6. Ако при връщането Ви вкъщи към Вас се затичат малки деца, повтаряйки възгласа: "Тате, тате!" ("Мамо, мамо!") не се плашете, това вероятно са Вашите собствени деца. Да... Във Вашите спомени те бяха значително по-малки... Но няма страшно, достатъчно е да си спомните имената им и бързо ще привикнете отново към тях. 

Стъпка 7. Когато отново влезете вкъщи, седнете удобно в някое кресло, но в никой случай в това, което стои пред Вашия компютър!!! Чудо! Вие почти се справихте. Сега опитайте да прочетете няколко страници от някоя книга (книгата е дебел тежък предмет, който може да се разлиства, в някои има даже и красиви шарени картинки). Забелязахте ли как при четенето във Вашия череп (там горе, между ушите) нещо заработва? Това се нарича "мисли" и те идват при Вас в процеса на четенето. И още: не се опитвайте да кликате с пръсти в ъгъла на страницата, след като я прочетете - мултимедията беше до вчера, сега трябва да прелиствате книгата ръчно. В началото не се опитвайте да четете повече от десетина страници подред.

Оставете книгата встрани, но не много далече. Сега се обърнете към съпругата (съпруга) си, т.е. - към лицето, което клати глава в далечния ъгъл. Кажете й (му), че с Вас всичко е наред и Вие ще се постараете да се поправите. Разбира се, никой няма да Ви повярва (поне в първите дни), но не се отчайвайте! Незабавно продайте модема (LAN картата) си и вместо това купете аквариум. Той функционира подобно на Screen Saver-ът на Вашия монитор.

И това ще бъде първият признак за подобрение за Вас”. 


 

Коментари към "Живей, живей сега ":
Най-четени
5 вида лошо поведение при децата, свързано с родителски грешки 5 вида лошо поведение при децата,...

Възпитанието на децата зависи основно от родителите

11:58 | 19.06.2017| Виж цялата статия
 
Какъв тип гадже ще бъде той според зодията. Част І Какъв тип гадже ще бъде той според...

Романтичен или злопаметен, стабилен или неуравновесен...

18:27 | 13.06.2017| Виж цялата статия
 
 
Защо краката ви се потят (толкова много)? Защо краката ви се потят (толкова...

Какво обясняват докторите

19:15 | 12.06.2017| Виж цялата статия
 
Кокосовото масло не е диетичното чудо, което мислите, че е Кокосовото масло не е диетичното...

Всъщност, експертите казват, че то може да е вредно за вас.

12:42 | 23.06.2017| кокосово масло...
 
3 неща, които НИКОГА НЕ трябва да правите при отстраняване на кърлеж! 3 неща, които НИКОГА НЕ трябва да...

И как се тостранява правилно

13:39 | 20.06.2017| кърлеж
 
9 Непродуктивни навика, които успешните хора избягват 9 Непродуктивни навика, които...

Eто какъв е пътят на успеха:

15:13 | 16.06.2017| Виж цялата статия
 
Какъв тип гадже ще бъде той, според зодията му. Част ІІ Какъв тип гадже ще бъде той, според...

Ето как да разберете какъв приятел ще бъде той, въз...

19:29 | 14.06.2017| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg